Suihinottoa uudenmaan kosmetologikoulu

Oppilashoitolamme tavoitteena on laadukas asiakaspalvelu ja monipuolinen hoitotarjonta. Klikkaa ja tutustu tarjontaamme! Onko kenelläkään kokemuksia, tietoa tai mielipidettä Uudenmaan Kosmetologikoulusta? Kuulisin mielellään kommentteja ko...

K18 chat runkkaamisesta kiinni

Mutta siinä on tätösen vaihtoehdot. Onhan se tietysti ymmärrettävää,ettei toiminnanjohtajatar perheineen aina tajuu. Ensinäkin koulu on syvää huijausta. Ja sitten se mp siellä vertaa niitä kahta raukkaa toisiin oppilaihin jotka ovat PUOLET enemmän koulussaa että toiset vain sisäisttävät nämä asiat paremmin. Taisivat pyytää sinuakin kirjottamaan, on ne ennenkin pyytäny muita puolustelemaan. Saitteko työpaikan "koulun" papereilla? Ja eikä siinä mitään vaikka koulussa tekisikin joskus niitä töitä, mutta kun koulua käynyt 1 viikon, niin laitetaan jo maksavalle asiakkaalle antamaan joku kasvohoito, kun ei ole hajuakaan miten se tehdään.

Oppilashoitolamme tavoitteena on laadukas asiakaspalvelu ja monipuolinen hoitotarjonta. Klikkaa ja tutustu tarjontaamme! Onko kenelläkään kokemuksia, tietoa tai mielipidettä Uudenmaan Kosmetologikoulusta? Kuulisin mielellään kommentteja ko...

Johtajaope väittää ettei "kouluun" ole tullut yhtään valitusta, sehän on pas Työnope loman sijainen mistä ovat senkin löytäneet, on niin raukka ,että oma koirakin puri. Ja jos täällä kirjoittelee joku joka on käynyt kyseisen koulutuksen ja on ollut tyytymätön niin kertokaa siitä ihmeessä näille asianomaisille henkilöille. Koulussa ei ihan oikeasti opi yhtikäs mitään! Onkohan kattonäyttö autoon stadion hostelli ajatellut mitään kun on omat lapsensa vetänyt mukaan epärehelliseen liiketoimintaan. Ja vielä tuosta kateudesta,mistä ihmeestä tässä pitäisi olla tuolle paskalle kateellinen?? Parilla oppilaalla ollut tuostakin suihinottoa uudenmaan kosmetologikoulu vain puolet "opetusta" eli kaksikertaa viikossa opetusta KOSKA eivät pystyneet osallistumaan iltatunneille. Taisivat pyytää sinuakin kirjottamaan, on ne ennenkin pyytäny muita puolustelemaan.
Matkailuvaunut Uusimaa Lohja Lohja Caravan Oy


Seksi leffat tampereen pelikaupat


Olenko minä tosiaan yksin nämä kaikki keksinyt?! Mitä tässä nyt oikeasti vois tehdä jotta "koulu" saataisiin "opettajineen" lopullisesti nurin? Olen ollut kasvohoidossa Uudemaan kosmetologikoulun käyneellä kosmetologilla ja mielestäni hoito oli tosi hyvää. MP uhkailee jatkuvasti itse kunnianloukkaussyytteillä yms.

Iloinen kulkija lahti sielunkumppani testi


Molemmilta opeilta sain täysin toisistaan eroavat ihoanalyysit. No,täällähän se on sitten sekin kohta kirjoittelemassa huonoista kokemuksistaan,mut varotettu on!!